Be.One
CE FACEM

Construim Brand-uri

Product Design
cercetări de piață
Idei de investitii
strategie de brand

Suntem o companie creativă care pune oamenii în centrul a ceea ce facem. Lucrăm cu clienții într-o atmosferă de onestitate și adevăr, eliminăm prejudecățile și învățăm împreună.

Munca noastră îi apropie pe oameni de afacerile clienților noștri, îi determină să le pese și îi îndeamnă să ia acționeze. Pentru că munca grozavă este grozavă numai dacă se recoltează rezultate.

Un brand este o experiență emoțională. Este percepția unei persoane despre produsul, serviciul sau compania ta. Brandingul înseamnă a încorporarea a ceea ce te face unic în mintea altora. Când un client fidel își amintește marca, este legat de un sentiment în mintea lor.

cum vedem noi

Procesul de Branding

Un brand este într-adevăr doar un sentiment, iar scopul brandingului este să dicteze exact ce trebuie să fie acel sentiment. Ideea este să creezi în mintea clientului tău ideal, convingerea că nu există niciun alt produs sau serviciu pe piață ca al tău. În branding, lucrăm pentru a decide care trebuie să fie acest sentiment și percepție.  Construind un brand puternic, realizăm o platformă de marketing puternică, iar un brand bun va face procesul de vânzare mult mai ușor.