Be.One
Ce iti oferim

Design grafic

Designul grafic este un proces de comunicare-vizual și rezolvarea problemelor de folosire a tipografiei, fotografiei și a ilustrației

– Pentru ca afacerea ta să arate bine

Logo Design
Avem abilități excelente de analiză,motiv pentru care garantăm realizarea unui logo care simbolizează viziunea și misiunea companiei țesute în propria identitate unică.
Identitate vizuală
Reașizam și reprezentarea grafică a brandului tău pe cărți de vizită, foi cu antet, materiale promoționale, cataloage, bannere, flyere, brousir etc. De asemenea realizăm și manuale de identitate.
Grafică Web
Îți oferim tot ce ai nevoie pentru construcția vizuală a imaginii tale pe web: bannere, grafică pentru social media, infografice.
Video și sunet
O imagine cât o mie de cuvinte. Îți oferim servicii de animație video și sunet astfel încât brandul tău să transmită cât mai bine mesajul dorit.
img15

Îți oferim fișiere în format vectorial: astfel idiferent de dimensiunea imaginii, calitatea nu se va pierde.

 

Avem grijă ca fiecare element grafic să transmită mesajul potrivit

img27

Servicii design grafic? – Suntem bucurosi sa te putem ajuta. Ia legatura cu noi!

De ce o colaborare cu be.one

In primul rand pentru care dorim sa intelegem asteptarile tale. Nu doar cream un website si atat ci vom crea un website corit pe afacerea ta care sa contribuie la cresterea  online. Vom crea  de la inceput un website optimizat adaptat strategiei de marketing. Complementar putem oferi si servicii de design grafic, foto-video, promovare platita.

Cat costa si in cat timp va fi gata grafica ?

Costul și timpul de realizare a elementului grafic (logo, carte de vizită, etc) depinde de complexitate, revizii etc.

Voi obține grafica dorită?

Ascultăm cu atenție solicitările  clienților noștri și acolo unde este cazul venim cu sugestii. Ne asigurăm că înțelegem mesajul pe care grafica vrea să il transmită și facem revizii. Aceasta este rețeta noastră prin care ne asigurăm că livrăm elementele solicitate.