Be.One
povestea BeOne

Povestea noastă BeOne a început acum 7 ani. Am acumulat experiență, am cunoscut afaceri mici care au crescut sub ochii noștri. Am constatat în acest reîmprospătarea brandului prin crearea unor elemente grafice și crearea unui website nu este suficientă pentru a crește prezența în on-line.

Artă

Totul trebuie constuit și cioplit, finisat, pictat ca o piesă de artă și expus publicului în cea mai mare expoziție din lume – mediul online. Rezultatele nu au întărziat să apară iar clienții au câștigat încrederea noastră.

Scopul nostru

Scopul nostru este să ajungem una dintre cele mai importante agenții de digital din România iar acest lucru ne determină să facem lucrurile cât mai bine. Dorim să fim principalii promotori ai mediului de afaceri românesc în online.

Ce oferim

Serviciile oferite au ca scop construirea imaginii unui brand: de la crearea unui logo și strategia unui brand până la crearea unei prezențe on-line: grafică,  webdesign, marketing, foto-video de produs.

Valorile noastre

Încredere

Lucrăm în strânsă legătură cu clienții noștri. Prezentăm fiecare stadiu al proiectelor într-un mod cât mai transparent. Ne păstrăm același angajament pe care ni-l asumăm de la început. Construim un parteneriat prin implicarea proactivă în proiectele pe care le desfășurăm.

Profesionalism

Internetul este un mediu dinamic motiv pentru care oferim servicii într-un mod cât mai profesionist,  fără a lăsa loc de „lasă ca merge și așa” – totul pentru a asigura succesul afacerii tale. Succesul tău este și succesul nostru.

Calitate

Investim, învățăm și aplicăm. Calitatea este importantă pentru noi: suntem la curent cu ultimele tendințe și tehnologii astfel încât experiența utilizatorilor în momentul interacțiunii cu brandul tău să fie una deosebită. Astfel toți clienții noștri indiferent de serviciul achiziționat vor beneficia de cele mai bune servicii.

Apariții media

Mediul digital se dezvolta pe zi ce trece, iar așteptările consumatorilor cresc din ce în ce mai mult. Trăim în vremuri în care imaginea virtuală chiar contează! Acum, mai mult ca oricând, orice persoană care are o conexiune la internet, poate să exploreze și să cerceteze multitudinea de informații din magicul domeniu virtual. Citește articolul- comunicate.wallstreet.ro
portofoliu

Din Ultimele Noastre Proiecte